duminică, 18 aprilie 2010

Around the world

Parisul este unul dintre orașele care dau tonul în modă.Nu se feresc să combine haine care nu își găsesc nici un punct comun, să îți dea peste cap toate regulile și prejudecățile pe care le ai, să te facă să te simți bine tu cu tine în orice ai fi îmbrăcat. Să fie de vină oare mentalitatea diferită, educația și cultura, faptul că sunt conștienți de influența pe care o au și atunci au mai mult curaj? Aștept părerea voastră. Enjoy!
















































Images: http://www.fashionising.com
http://stockholmstreetstyle.feber.se

13 comentarii:

  1. Nu e vorba ca "sunt constienti de influenta pe care o au si atunci au mai mult curaj". E vorba de cum au marcat istoria.. ce reprezinta brand-ul care promoveaza stilul si in prezent, de cum Chanel poate face o rochie din cosul meu de gunoi...si sa o vanda la "name your price".

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte tari indragostitii din a 4 a poza :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Lulu, ceea ce spui tu e cam acelasi lucru cu ceea ce am vrut eu sa spun. Cand am zis influenta, ma refeream la toata istoria pe care o au in spate si , vorba ta, daca Chanel face o rochie sau o geanta din cosul tau de gunoi, a doua zi dupa ce este prezentata, devine trend pentru ceilalti designeri. Si tocmai pentru ca au independenta asta isi permit sa aiba si curaj sa indrazneasca sa faca o rochie sau o geanta dintr-un cos de gunoi. Pentru ca Chanel nu a fost Chanel (asa cum cunoastem noi brand-ul) de la inceput.

    RăspundețiȘtergere
  4. da, iub, se hranesc cu dragoste :x si hainutele pe care le-au cumparat :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca te afisezi pe strada, detinator de penis fiind, cu o combinatie mai curcubatica sau o geanta sau prea aranjat, prea cu bun gust, esti etichetat imediat poponar sau alte treburi infantile ... Asta e acum daca suntem inchisi la minte si limitati si se incurajeaza non-valoarea si moda kitch gen daca scrie marca cat capu "Guess" "D&G" sau alte balarii inseamna ca esti bine imbracat ... inca nu suntem pregatiti de moda pariziana oricum :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte adevarat. Si chestia asta nu e valabila doar pentru baieti. Ci pentru orice individ care nu arata ca intreaga turma de cocalari si are curajul sa isi exprime personalitatea prin intermediul hainelor. Ideea e ca originalitatea poate invinge daca le astupam gura kitschiosilor si a xeroxurilor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Iti urmaresc de ceva timp blogul. Nu mi se pare excelent, dar e mai stralucit decat ceea ce am citit pana acum. Felicitari pentru aparitie, daca e asa de importanta pentru tine. Am citit articolul. Discursul destul de pios intregeste limbajul de lemn. Zici ca dadeai interviu pentru Scanteia. Dar nu despre asta vroiam sa vorbesc. Sunt tare curios, cine este boss-ul tau, designer-ul?:)) P.S. Esti asa de ocupata incat nu mai raspunzi pe mess?

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu a fost un articol propriu-zis, mai degraba un apel catre cititori. Multumesc pentru aprecieri, sunt inca la inceput, merg spre mai bine. Ba raspund pe mess, contact me!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma folosesc de acest post sa imi postez primele impresii despre tinutele postate pe acest site.
    Ce-mi place: In mare, imi place hainele purtate de cei 2 indragostiti. Datorita siluetei filiforme, gagica e avantajata de alegerea baggy inspired. Doar ceasul auriu cred ca ar putea fi retusat. Pe el il prinde tinuta trashy, dar cred ca face putin abuz de accesorii. Don't get me wrong, si eu cred ca detaliile fac diferenta si ca accesoriile pot scoate cat de cat o tinuta din groapa, dar 3 inele si 2 bratari mi se par putin cam mult. Cineva foarte inteligent a zis odata ca singurele accesorii care trebuie sa le poarte un barbat ar trebui sa fie ceasul si verigheta. Mi se pare o viziune desueta din care poti sa inveti ceva. Sometimes, less is more. Blugii mi se par putin cam lungi si as fi mers pe ceva mai strans pe glezna. Pantofii sunt ok, intrgesc imaginea cromatica propusa de bluza deschisa in achior (o alegere indrazneata). Ochelarii Ray Ban, Aviator si Wayfarer, completeaza cu stil tinutele celor

    Uh la la, domnisoara cu crucea. Excelent! Pur si simplu! Geanta imi place cel mai mult.

    Tipa in piele. Scurtele de piele inspirate de biking nu o sa moara, cel putin nu in viitorul apropiat. Rosul este cel mai important accesoriu la aceasta tinuta.Iar Ray Ban simply rocks the place.

    Doamna cu trench-ul. Din punct de vedere cromatic, stam aproape excelent, nu prea am ce comenta, detaliile gentii se asorteaza cu culoarea ramelor de la ochelari etc. Nu-mi plac cele 2 bratari de pe mana cu ceasul, daca porti un ceas nu mai e nevoie de alt accesoriu la acea mana (oricum nu bratara). Cizmulitele gen Anda Adam mi se par putin dubioase, dar all in all tinuta primeste de la mine un thumbs up.
    Pustoaica cu sacoul in dungi. Ah, dulci mi-s nonculorile. Exemplul clasic de very stylish girl. Silueta longilina, filiforma ii da tot dreptul sa poarte aceasta tinuta. O mica obiectie: la mana stanga, as fi mers pe o bijuterie din otel sau argint, in detrimentul aurului. Geanta mi se pare o alegere interesanta. Presque parfait.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce nu-mi place: Prima tinuta. Orice barbat care se respecta trebuie sa aiba in garderoba cel putin o pereche de pantofi de calitate si nu neaparat de culoare neagra, pentru a fi purtati la costum sau in combinatii smart casual. Toate elementele de bun gust din aceasta tinuta sunt esotmpate de alegerea cel putin extravanta de roz. Nu numai ca rozul este o culoare destul de pretentioasa si controversata cand e de asortat intr-o tinuta barbateasca, dar tinuta in sine urmareste o nuanta destul de deschisa. Personal, sunt mai mult decat convins ca alegerea potrivita ar fi fost o pereche de pantofi maro, de culoarea mapei. Sosetele bicolore de clown intregesc dezastrul din parte inferioara a tinutei. Nu o sa o desfiintez in totalitate, dovada ca sunt multe elemente de bun gust in ea, dintre care ca piece de resistance se distinge cardiganul. Cravata destul de lata pare o alegere mai indicata pentru o tinuta business, dar este oarecum temperata prin nodul destul de ingust.

    Cele 2 pustoaice cu plicul. Sa ma ierte Dumnezeu daca cizmele alea nu au fost la reduceri, din moment ce ambele poarta acelasi model in aceeasi zi. Din ciclul "Suntem la acelasi orfelinat". Total neinspirat. In plus, pentru niste picioare atat de subtiri as fi optat pentru niste cizme care sa acopere genunchii.

    Domnisoara asiatica. Parul nefacut, rujul de culoare visinie...Nici bentita nu imi spune mare lucru. Apreciez agresivitatea pe care o confera otelul tinutei.

    Tipa cu privirea pierduta. Care e treaba cu ghetutele alea? Deal breaker complet.

    Nu-mi place roscata. Are parul neingrijit, rosul puternic nu se potriveste cu gri-ul. Tinuta abunda de accesorii alese fara o linie anume, iar fusta arata precum goblenurile de pe televizoarele comuniste. Nu antisimetriei la manusi. Nu brataricii roz... Din pacate, NU!

    Ultima tinuta. O tinuta foarte interesanta in esenta. Apreciez tricoul/bluza Vivienne Westwood, insa iarasi, culoarea gentutei ma omoara. Nu am nimic cu rozul la fete, e rost de flower power and shit, dar sunt de parere ca o tinuta poate iesi in evidenta (pozitiv) prin 3 lucruri: 1. accesorii, 2. asortare, 3. o piesa de rezistenta. Nu militez pentru a iesi in evidenta prin culoare.

    RăspundețiȘtergere
  11. Excelente comentarii, mi-ar placea sa am mai multi cititori asa ca tine pe blog. Nu sunt de aceeasi parere cu tine, dar iti apreciez punctul de vedere si viziunea. Genul asta de comentarii astept atunci cand eu "vorbesc" mai putin. ideea nu este sa postez pe blog numai parerea mea, ci sa ascult si sa invat si de la cititori. Tkans again!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nici nu ma asteptam neaparat sa impartasim acelasi ganduri:) Numeste 3 dintre chestiile pe care tu le vezi diferit, mi-ai starnit curiozitatea.

    RăspundețiȘtergere
  13. 1. accesoriile tipului mi se par foarte ok. i se potrivesc, nu am ce zice, ca o manusa. in mod normal, barbatii nu trebuie sa poarte accesorii in exces, dar cui ii sta bine, go for it! imaginea lui e junk, careless, deci mi se par nepotrivite incaltarile. pielea intoarsa, asortata cu bluza cu decolteu in V nu este cea mai buna alegere. chiar deloc. as fi optat pentru o pereche de converse sau levi's sau o pereche de slapi, dat fiind largimea blugilor. iar ei doi se potrivesc perfect.
    2. modelinele care au cizme la fel sunt adorabile. pentru faptul ca au avut curajul sa apara asa, stiind ca lumea o sa comenteze. le sta foarte bine, pentru ca au picioare frumoase, iar lungimea cizmelor este tocmai buna. cizmele peste genunchi nu ingroasa picioarele, ba dimpotriva, le lungesc, alungesc silueta. oricum, ele pot purta orice pentru ca arata foarte bine, dar, dupa parerea mea, o pereche de cizme lasate neglijent sa cada peste glezna ar fi fost mult mai potrivite tinutelor.
    3. asiatica violenta. sunt doua lucruri in comentariul tau care se bat cap in cap. spui ca intelegi agresivitatea tinutei, dar nu iti plac rujul visiniu si parul nefacut. eh bine, am o veste pentru tine. parul este facut. este facut in asa fel incat sa para neingrijit si sa dea impresia de "i don't give a fuck", de altfel in concordanta cu tinuta rock-junk a tipei. nu sunt mare fan al acestei imagini, dar ea este construita corect, impecabil. iar rujul visiniu nu se potriveste oricui. trebuie sa ai buze, ten deschis la culoare si curaj, multa atitudine. iar buzele visinii, maronii, de culoarea prunei sunt foarte HOT sezonul ce urmeaza.
    4. tipa care iti place, cea care are botine de anda adam. eh bine, tin sa te contrazic. sunt profund indragostita de botinele alea. nu sunt deloc a la Anda Adam sau cel putin nu a la Anda Adam pe care o stim cu totii. nu exista nici o regula cum ca pe mana pe care porti ceasul sa nu iti mai pui nici o bratara. eronat. personal, mi se pare ca da foarte bine si schimba un pic registrul, cum ca ceasul e seful. in cazul doamnei, bratarile alese nu sunt cele potrivite. seamana cu niste matanii sau perle,nu imi dau seama. tind sa cred ca sunt perle, dupa geanta Chanel pe care o are si Ray Ban-urile ce o protejeaza de soare. e o tinuta aproape perfecta, in afara de culoarea pantalonilor si a maieului. mie nu imi place kaki-ul, desi este foarte in acum. mi-ar fi placut mai mult niste nuante nude.
    5. auriul si nuantele de bronz sunt foarte in trend, deci tipa in dungi, navy, a ales foarte bine. cu moderatie, auriul este foarte chic.
    6. rosul se potriveste cu gri-ul, dar pacat ca jacheta nu este gri, ci kaki, iarasi o culoare care sa zicem ca merge cu rosu. pentru cei carora le place. dantela este in, da un aer de romance, culoarea parului este indrazneata, ca atare arata ca nu ii pasa ce si cum. jacheta este foarte bine stransa neglijent in talie cu o curea subtire, bleumarin, ca sa rupa cumva neutralitatea culorilor din partea superioara, pentru ca estompeaza din sexualitatea si transparenta rochitei. iar incaltarile, jos palaria! imi plac la nebunie. poate da, nu as fi optat pentru manusa si bratara roz. mai degraba un inel foarte mare.
    hmm,cam atat pentru acum :D

    RăspundețiȘtergere