marți, 11 ianuarie 2011

O noua colaborare H&M...despre cine este vorba?

Dupa colaborari interesante si surprinzatoare intre H&M si Lanvin, Sonia Rykiel sau Jimmy Choo, cei de la H&M au anuntat de cine va fi creata urmatoarea minicolectie : bloggerita de origine suedeza Elin Kling ( http://www.elinkling.net/stylebykling/ ) . Dupa un an in care totul a fost tinut secret si in care s-a muncit pe branci, as putea spune, iata ca H&M include pentru prima data in grupul "guest-designer collaboration" o fashion bloggerita.

Colectia contine 9 piese vestimentare si 2 accesorii, aducand o nota de minimalism, lejeritate si un pic din stilul bohemian. Este o dovada vie a functionarii conceptului "less is more". Rezultatul? Simplitate, detalii minutios aranjate, finisaje cu aspect nefinisat, o colectie puternica, in care silueta si materialele sunt mai importante decat aranjamentul. Echilibrul intre latura dura, masculina si drapajele feminine, blandetea si catifelarea materialelor sunt elemente definitorii atat pentru H&M, cat si pentru Elin Kilng. Watch and enjoy!2 comentarii:

  1. Buna ziua
    Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasimylove.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Anunturi Iasi (fara diacritice).
    Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
    O zi buna va doresc

    RăspundețiȘtergere