sâmbătă, 13 februarie 2010

It is all about .. ♥BALMAIN♥

Bineînţeles că nu m-am putut abţine. Balmain (prin Christophe Decarnin) rămâne febleţea mea. Deşi nu am descoperit de mult timp această pasiune care mă mistuie, pot să spun că nu mai pot şi nici nu vreau să mai scap de ea.
Şi pentru sezonul primăvară/vară 2010, Balmain propune umerii înalţi. E deja ştiut că asta este eticheta fără de care Balmain nu ar mai fi Balmain, aşa cum o nuntă fără mireasă nu are loc☺. Predomină în continuare stilul disco, dar dus un pic spre extrema military rock. Evident că vedeta va fi tot jacheta Balmain. În orice variantă şi combinaţie, cu epoleţi, cu franjuri, purtată peste o rochie glam trash sau peste un tricou XXL pentru un look urban uber cool sau cu o pereche de pantaloni slim de piele pentru un look rock metalic, jacheta este din nou în centrul atenţiei fanilor Balmain.Ideea de bază a colecţiei spring/summer2010 este lupta. Rochii compuse din fâşii, cu talia foarte bine marcată (look ce aduce un pic cu vestimentaţia Xenei, dacă vă mai aduceţi aminte), fuste scurte, pantaloni sfâşiaţi, culori şi imprimeuri militare. Recunosc, nu sunt un mare fan al stilului army, dar combinaţiile propuse de designeri anul acesta mi-au atras atenţia. Ideea este că de abia acum am realizat că nuanţe precum kaki, eucalyptus, verde închis combinate cu alte culori precum auriul, negrul, albul, griul, galbenul, pot da nişte rezultate foarte interesante. Şi mai ales dacă se combină stilul army cu stilul rock iese ceva foarte chic. Trebuie să ştii doar ce piese din fiecare stil se potrivesc cu piese din celălalt stil. Încălţările mi-au atras iarăşi atenţia. Deşi sezonul acesta se poartă tălpile ortopedice, tocurile stiletto kitten (mai mici de 5 cm), Cristophe Decarnin sfidează acest trend şi merge pe botine şi pantofi cu toc înalt şi foarte înalt. Dar bineînţeles că ţinutele sale merg şi cu o pereche de încălţări fără toc.
Balmain scoate la iveală femeia luptătoare, care duce un război cu .. moda. Tot timpul în căutare de ceva nou şi revoluţionară, ea se individualizează ca o femeie puternică, independentă, dar chic, feminină, sexy şi provocatoare. Reţineţi: nu e nevoie de multă piele la vedere şi opulenţă ca să ieşi în evidenţă. Până la urmă, parfumul de femeie înnebuneşte bărbaţii că hainele se dau jos repede


.






©www.fashionandbeauty.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu