sâmbătă, 20 februarie 2010

Tips-uri pentru bărbaţi

Aşa cum femeile sunt foarte preocupate de silueta lor, aşa şi bărbaţii sunt interesaţi să fie în formă. Atunci când ai câteva kilograme în plus îţi doreşti câteva kilograme în minus şi îl invidiezi pe cel care are câteva kilograme în minus şi îşi doreşte câteva kilograme în plus.

Pentru bărbaţii slăbuţi
situaţia pare mai uşoară pentru că ei pot mânca orice şi oricând fără să pună un kilogram pe ei. Dar exact aici intervine problema. Pe lângă mersul la sală şi înghiţit proteine,lucru care nu este neapărat sănătos şi funcţionabil, există şi câteva trucuri fashioniste care vă pot ajuta să creaţi iluzia unui trup mai plin,mai rotund.
Optaţi pentru sacouri care au căptuşeală la umeri. Bineînţeles, nu este vorba de perniţele pe care le vedeţi la unele bluze ale femeilor; aceştia sunt mult mai mici, de neobservat, dar care vă vor mări un pic partea superioară a corpului. Nu uita că mai mare nu înseamnă mai bine, pentru că dacă alegi umeri prea laţi, vei arăta ca johnny bravo şi oricât de funny ar fi, el este totuşi un desen animat. De asemenea, sacourile cu două rânduri de nasturi sunt foarte potrivite pentru cei slăbuţi. Modificaţi-le ca să se potrivească staturii şi conformaţiei voastre. Nu trebuie să vă fie largi la subraţ sau la umeri. Important pentru voi este să păstraţi linia îmbrăcăminţii, aşadar nu poţi purta un tricou sau un bluzon foarte larg cu nişte jeansi skinny, pentru că silueta ta silfidă va ieşi şi mai mult în evidenţă. Fereşte-te deci de orice înseamnă skinny: tricouri,jeansi,bluzoane. Nu vor face decât să te subţieze şi mai mult. Optează mai degrabă pentru tricouri un pic mai lărguţe,nu prea largi pentru că nu vrei să înoţi în ele. Şi evită materialele care se lăbărţează pentru că vor sta ca pe gard pe tine. Ai grijă ca pe etichetă să nu scrie că au mult elastic.
Poartă jachetele care au lungimea potrivită, adică imediat sub fund. O jachetă prea scurtă îţi va scoate în evidenţă lungimea braţelor şi a picioarelor, iar o jachetă prea lungă te va face să arăţi ca un băţ îmbrăcat.
Pantalonii pe care îi alegi, după cum am mai spus nu trebuie să fie skinny sau conici, ci drepţi,clasici. Nu evita să porţi pantaloni cu dungi sau cu diferite modele. Cei cu pliuri sau cu manşetă îţi umplu puţin silueta. De asemenea şi buzunarele ajută. Optează pentru jeansii sau pantalonii care au buzunarele din spate un pic mai jos pentru că acestea ridică posteriorul, îl fac mai plin.
Alege materialele groase,pline. De exemplu poţi purta pantaloni din catifea(dacă îţi plac), un soi de raiat, dar fără dungile verticale. Iarna, alege lâna,blana, iar vara,ţesăturile din bumbac. orice anotimp ar fi, încearcă să ai mai multe straturi de haine pentru a crea iluzia unui fizic mai plin.
Fiind slăbuţ, nu te avantajează gulerele în V, ci mai degrabă gulerul de maletă sau la baza gâtului.La cămaşă, nu lăsa nasturii desfăcuţi decât dacă ai ceva pe dedesupt. Gulerele înalte, de tipul celor de la cămăşile clasice, ai grijă să fie lărguţe, nicidecum lipite de gât.

All in all, cred că cel mai important este să te simţi tu bine în pielea ta. Hainele nu sunt decât un mod de a arăta asta. Nu te strădui prea tare să îţi ascunzi defectele tot timpul. Până la urmă şi atitudinea ta contează. A fi un bărbat dorit şi iubit nu îţi cere musai să arăţi perfect, ci să pară că te simţi perfect. Aşa că nu e vreme de complexe şi griji aiurea, ci doar de mai multă grijă atunci când îşi alegi hainele.

Va urma -Pentru bărbaţi grăsuţi-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu