duminică, 21 februarie 2010

Tips-uri pentru bărbaţi.

Pentru bărbaţii grăsuţi, hainele sunt o problemă. Nu pot purta nici haine strâmte pentru că arată dizgraţios, dar nici haine largi pentru că ar accentua kilogramele în plus.Atunci ce ar trebui să poarte? Iată câteva sfaturi:
Nu alege bluze cu umeri căzuţi, ci mai degrabă cu o formă pătrăţoasă.Aşa, atenţia va fi distribuită în partea superioară,adică pieptul şi faţa. Fereşte-te de modele şi culori care ies uşor în evidenţă. Optează mai degrabă pentru culori închise şi ţinute monocolore. Pe lângă faptul că îţi ascund defectele, te arată şi cu vreo 10 kilograme mai slab.
Pantalonii sau jeansii nu trebuie să fie cu talie înaltă şi foarte mulaţi. De asemenea, fereşte-te de pantalonii cu pliuri sau cu manşetă. Nu vor face decât să îţi îngroaşe picioarele.Lungimea pantalonilor ar trebui să fie destul de mare astfel încât să fie pe punctul de a atinge pământul. Ai grijă ca măsura pantalonilor să fie potrivită, pentru a nu avea o imagine dizgraţioasă cu burta pe afară. Un sfat util este să nu îţi umpli buzunarele pentru că vei arăta şi mai plinuţ.Foloseşte o geantă pentru depozitare. E chic şi util.
Gulerele în V sunt ceea ce îţi trebuie ţie. Vor distrage atenţia de la gât (în cazul în care ai double-chin) şi îţi vor alungi ţinuta. Evită gulerele tip maletă!
Alege întotdeauna sacouri cu 3 nasturi, nicidecum cu 2 sau 1 pentru că te vor ajuta să arăţi mai subţire şi mai înalt. lasă al treilea nasture tot timpul deschis pentru ca hainele de dedesupt să nu se ridice atunci când te mişti, arătând dezordonat.
Evită materialele groase! Iarna poţi să alegi caşmirul pentru că ţine foarte bine de cald şi este şi destul de subţire, astfel că nu îţi îngroaşă corpul. Lâna este absolut interzisă! Poţi opta pentru o cămaşă cu o vestă-pulover cu guler în V şi vei fi foarte ok. Vesta te va ajuta să acoperi burta şi "mânerele dragostei", va ţine şi de cald şi gulerul în V va subţia ţinuta.
Stai mereu drept! Nu numai că vei arăta mai încrezător, dar vei părea mai subţire. Un bărbat drept arată mai masculin atunci când adoptă o poziţie corectă a corpului. Drept, nu ţeapăn!


După cum am mai spus, important este să te simţi bine tu cu tine. Bineînţeles că practicarea exerciţiilor fizice ajută, de asemenea şi hrana light, dar totul se reduce la încrederea de sine şi atitudinea pe care o ai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu